PIOU PIOU

banner imagebanner image

 

Piou Piou
Παιδότοπος
| ΖωγράφουΟ PIOU PIOU δημιουργήθηκε θέλοντας να προσφέρουμε έναν ξεχωριστό χώρο τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς.

Οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να παίξουν υπό την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού στη μεγάλη παιχνιδοκατασκευή, να περάσουν αερογέφυρα, να ανέβουν και να κατέβουν την αράχνη, να κάνουν κούνια, να βουτήξουν στη μεγάλη πισινόμπαλα,όπως επίσης να παίξουν με τους αεροσωλήνες που πετάνε μαντήλια η να ζωγραφίσουν στο δωμάτιο ζωγραφικής.

Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ η το ρόφημα της αρεσκείας τους τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στους δύο ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους.

Στο μπαλκόνι με τα μεγάλα πάσα και τα σκαμπό απολαμβάνοντας το πράσινο ή και στον μπροστινό χώρο με τα τραπεζάκια το τεχνητό γκαζόν και τον ξύλινο φράχτη που προσφέρει ασφάλεια για τα παιδιά.

Στον επάνω όροφο λειτουργεί Disco προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στα πάρτυ των μικρών μας φίλων αφού έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εντυπωσιακά laser που κατακλύζουν το χώρο το black light,φούσκες, καπνούς καθώς και να επιδείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες κάνοντας Karaoke.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προβολής ταινίας στον μεγάλο προτζέκτορα της αίθουσας. 

 


 

Disko | Karaoke | Παιδικά πάρτυ